Winstgevende webshops
voor diensten en producten

Ben je op zoek naar iemand die jouw webshop van A tot Z kan bouwen? Met mijn bedrijf Marketools help ik MKB ondernemingen met de bouw van een professionele WooCommerce webshop. WooCommerce is een gebruiksvriendelijke plug-in, binnen WordPress CMS, waar je eenvoudig producten in kan toevoegen en verwijderen. Daarnaast zorg ik voor een betrouwbare betaalmodule en regel ik een degelijke pakketbezorger naar wens. Zo kun jij optimaal van start met online verkopen.

Hosting

€159

per jaar

Webshop

€1399

vanaf

Onderhoud

€99

per maand

Koppeling met de bekende betaalmodules

Laat je klanten betalen met iDEAL, PayPal of MasterCard. Hoe meer mogelijkheden hoe gebruiksvriendelijker je webshop. Jij bepaalt hoe je jouw klanten laat betalen.

Verzenden met betrouwbare pakketbezorgers

Wil je je artikelen laten bezorgen? Met MyParcel maak je eenvoudig en snel verzendlabels aan. Zo zijn al je pakketten in een handomdraai klaar om te versturen.

Eenvoudig shoppen met elk gewenst device

Met een mobielvriendelijke webshop wordt je beter gevonden door zoekmachines. Daarnaast geef je je bezoekers een uitstekende gebruikerservaring. Webshops die mobielvriendelijk zijn worden door Google hoger in de zoekresultaten geplaatst.

online marketing

Maak een afspraak

Marketools heeft alle online marketing tools in huis om je webshop van a tot z te bouwen. In een demo van 15 min vertel ik je hoe ik dat doe en waarom die aanpak in de meeste gevallen goed werkt.