Professionele WordPress
websites voor MKB

Met mijn bedrijf Marketools help ik starters, kleine- en middelgrote ondernemingen met de bouw van een WordPress website. Al vanaf 999 euro maak ik je site volledig naar wens. Tevens leer ik je hoe je zelf kunt inloggen, aanpassingen doorvoeren en statistieken bekijken. Zo ben je niet afhankelijk van een extern persoon of bedrijf. Ten slotte kan ik het domein en de hosting voor je regelen, mits je dat nog niet hebt. Daarvoor werk ik met SiteGround

hosting

€129

Per jaar

Website

€999

vanaf

Onderhoud

€79

Per maand

Gratis previewpagina

Eerst zien en dan beslissen? Dat kan. Vraag gratis en vrijblijvend een previewpagina aan. Zo krijg je een goed beeld van hoe de website er uiteindelijk uit komt te zien.

marketools

De drie belangrijkste voordelen

Mobielvriendelijk

Meer dan de helft van al het verkeer loopt tegenwoordig via een mobiel apparaat. Dat maakt het belangrijker dan ooit om je website goed te laten functioneren op een telefoon en een tablet.

Gruwelijk snel

Google beschouwt snelle laadtijden als dé belangrijkste ranking factor. Als landingspagina's snel laden ervaren je bezoekers een optimaal UX user experience en klikken ze minder snel weg.

Alles in eigen beheer

Met één druk op de knop eenvoudig nieuwe content aan de website toevoegen. Wij richten je website zo in dat je dat allemaal zelf kunt doen. Daarmee ben je volledig onafhankelijk.

Upgrade je website met een winstgevende webshop

Ik bouw webshops die naadloos aansluiten op je WordPress website. De software voor de bouw van een webshop in WordPress heet WooCommerce en is gratis te gebruiken. Je betaald alleen voor de inrichting van het platform.

Adverteren in Google

Optimaliseer, domineer en verpletter je concurrenten.
Start met adverteren in Google Ads. Daardoor wordt je
beter gevonden en scoor je hoger in de zoekresultaten.